Diskus hernija odlazi i kaže zbogom zuvijek: Domaći recept obnavlja kičmu do kraja, odmah zapišite recept
Breaking News

Diskus hernija odlazi i kaže zbogom zuvijek: Domaći recept obnavlja kičmu do kraja, odmah zapišite recept

Evo kako da izliječite diskus herniju. Ovaj domaći recept će vam pomoći u tome: Bolovi izazvani diskus hernijom mogu bit veoma jaki- Bol nastaje uslijed toga što  diskus biva potisnut prema živcu koji izlazi iz kičme.  Pored b0la, javljaju se trnci, slabost zahvaćene noge,pa nekada i do poremećaja pri mokrenju.

Fizikalna terapija vam može pomoći, ali trebate da idete kod stručnjaka. Kod dobro educiranog kiropraktičara ili fizioterapeuta. Bitno je pravilno držanje kao prevencija diskus herniji, također vodite računa o kilaži jer će vam g0jaznost pored ostalih zdravstvenih pr0blema stvoriti i pr0bleme sa kičmom.

Ovdje ćemo vam pokazati prirodni lijek koji će vam smanjiti b0love. Nemojte uvijek da posežete za analgeticima. Oni će vam smanjiti b0love, ali opet česta upotreba analgetika može naštetiti bubrezima ili drugim organima. Također može se stvoriti određena ovisnost, a nije isključeno da će vam uvijek trebati jača doza jer nećete biti isto tolerantni na b0l.

Stoga gledajte da s vremena na vrijeme iskoristite neki prirodni lijek da smanjite b0love. Uzmite maslinovo ulje i nanesite na b0lno mjesto. Potom uzmite prirodnu glinu, zagrijte je i nanesite na to mjesto. Savjetuje se da to radite pred spavanje  i ostavite da djeluje preko noći. Preporučuje se da da ginu umotate folijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *