Tetka iz Njemačke joj poslala 500 eura da sredi zube: "Kad je vidjela kako sad izgledam vrisnuIa je" (Foto)
Breaking News

Tetka iz Njemačke joj poslala 500 eura da sredi zube: “Kad je vidjela kako sad izgledam vrisnuIa je” (Foto)

Tetka iz Njemačke mi je poslala 500 eura da napravim zube. Kada je vidjela kako sada izgledam, vrisnula je: Jedna djevojka se javila tetki da joj se pohvali i zahvali na zubima koje je uradila zahvaljujući njenom novcu.

Zaista je velika razlika. Znamo da zubi zaista utiču na izgled osobe i da je velika razlika kada neko iste popravi.  Pogledajte ovu promjenu:

Zar nije odlična promjena?  Kada je riječ o stanju zuba, trebate znati da su zubi veoma bitni. Ne samo zbog izgleda jer kada zub nije zdrav nije ni čitav organizam.  Stoga vodite računa o zdravlju svojih zuba.

Dobro je i zaista je velika razlika u odnosu na prije. Djevojci je dobro došao novac od tetke da ga iskoristi u ovu svrhu. Zašto bi se neko l0še osjećao zbog svog izgleda kada neke stvari može da ispravi?

Što se drugih estetskih zahvata tiče, ono su također prihvatljivi, ali bez da se ide iz krajnosti u krajnost. Nije dobro ni pretjerati s istim i učiniti da izgledamo izvještačeno. Brojni su primjeri osoba koje nisu znale kada stati sa tim estetskim zahvatima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *