Moja sestra se udala za bogataša, platio joj je plastičara: Kad mi je poslala sliku, zanijemila sam
Breaking News

Moja sestra se udala za bogataša, platio joj je plastičara: Kad mi je poslala sliku, zanijemila sam

Moja sestra se udala U Dubai za bogataša. Platio joj je plastičara. Kada mi je poslala sliku, zanijemila sam od šoka: Ovaj razgovor je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama.

Naime, jedna žena je razgovarala sa svojom sestrom koja živi u Dubaiju i koja se udala za bogataša. Uradila je plastične operacije i poslala sestri kako sada izgleda.  Ona  je ostala bez teksta kada je vidjela kako joj  sestra sada izgleda. Pogledajte taj razgovor i promjenu koju je sestra pokazala:

Šta kažete na ovo? Kao da nije ista osoba, zar ne?  Imamo brojne primjere osoba koje su radile plastične operacije. Neki rezultati su dobri, a neki ne. Plastične operacije su prihvatljive, ali ne biste trebali da pretjerujete s njima i idete iz krajnosti u krajnost.

Imali smo prilike vidjeti brojne poznate ličnosti koje su pretjerale sa zahvatima i unakazile se. Jednostavno nisu znale kada da stanu sa svim tim.

Umjesto umjerenih korekcija koje bi napravile značajnu, ali lijepu promjenu, oni su uradili takve zahvate da više nisu ličili na sebe. Interesantno je da najviše novca potroše na te estetske zahvate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *