Istetovirao njeno ime nakon mjesec dana veze: Rekla mu je loše vijesti, a onda je uslijedila jeziva rečenica (Foto)
Breaking News

Istetovirao njeno ime nakon mjesec dana veze: Rekla mu je loše vijesti, a onda je uslijedila jeziva rečenica (Foto)

Kada se tetovirate, dobro razmislite da li je pametno da tetovirate ime momka ili djevojke. Nekako je drugačije kada tetovirate ime člana porodice, ali kada su ljubavne veze u pitanju nikada ne možete biti sigurni da će potrajati. Bilo bi nezg0dno da godinama poslije na koži gledate ime bivše ljubavi ili osobe koja vam više nije tako draga.

Mislimo da postoje bolji i pametniji načini za dokazivanjem ljubavi. Jedna djevojka se šokirala kada je njen dečko odlučio nakon samo mjesec dana  veze da tetovira njeno ime. Nije reagovala onako kako je on očekivao. Zato se i naljutio. Pogledajte kako je tekao njihov razgovor:

Zamislite ovo. On je ovim potezom svakako pokazao nezrelost, a vidimo da voli i prijetiti. Pazite s kakvim profilima osoba ulazite u veze, brakove. Nekada smo zaljubljeni i ne vidimo pravo lice te osobe. Nažal0st, desi se da tek kasnije spoznamo psihičku nestabilnost, manipulativnost, 0psesivnu ljub0moru,  sklonost za nasiljem.

Dobro procijenite osobu s kojom ulazite u vezu kako vam ista ne bi nešto nažao učinila. I, da se vratimo na temu, prije nego tetovirate ime te osobe, dobro razmislite da li je baš  pametno tako postupiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *