Danas je najpoznatija domaća pjevačica, svaka njena pjesma je hit: Možete li je prepoznati? (Foto)
Breaking News

Danas je najpoznatija domaća pjevačica, svaka njena pjesma je hit: Možete li je prepoznati? (Foto)

Danas je najpoznatija pjevačica na Balkanu, a svaka njena pjesma je hit: Ovdje vam donosimo sliku najpoznatije pjevačice na Balkanu. To je njena slika iz mladosti, a mnogi na prvu nisu mogli da prepoznaju  o kome je riječ. Pogledajte i vi ovu sliku i probajte da pogodite o kome je riječ:

I, da li znate?  Ovo je Lepa Brena. I slika je iz lične karte.  Intersntno je kada pogledamo stare slike, zar ne? Onda se začudimo kada shvatimo koliko je vremena zapravo prošlo. Ova Brenina slika je počela kružiti internetom, a na račun iste je dobila pohvale.

Pjevačica sada ima 59 godina, ali i dalje izgleda lijepo. Dobija pohvale na račun svog izgleda. Lepa Brena je rođena u Tuzli,  a  davnih 80-ih je započela karijeru sa  Slatkim grehom.  Ostvarila je veliki uspjeh. Jedna je od najvećih zvijezda u regionu.

Nastavlja održavati koncerte i snimati pjesme jer je to što ona voli i od čega ne namjerava da odustane. Njene pjesme sa početka karijere se i sada slušaju. Mnoge od njih su neizostavne na svadbama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *