Nismo imali pojma: Pogledajte šta se desi kad pojedete bananu sa crnim tačkama, iznenadit ćete se
Breaking News

Nismo imali pojma: Pogledajte šta se desi kad pojedete bananu sa crnim tačkama, iznenadit ćete se

Nismo imali pojma: Evo šta se desi kada pojedete bananu sa crnim mrljama: Banane su veoma zdrave. Bogate su vitaminima i mineralima. Posebno kalijumom koji je dobar za srce. Sadrže dosta antioksidanasa.

Koliko god možda izbjegavali zrelije banane, trebate znati da su zrelije banane bogatije antioksidansima. Pored toga što su bogate hranljivim materijama, vlaknima, banane možete iskoristiti i na ovaj način.

Naime jedna žena je na internetu podijelila svoje iskustvo. Evo šta je iskoristila da se oslobodi glavobolje: “Glava me p0čela boljeti. Nisam željela uzeti analgetik jer znam da ih nije dobro često koristiti. Pojela sam bananu, a koru nisam bacila.

Stavila sam malo u frižideru da odstoji.  Potom sam legla na krevet i stavila koru na čelo. Osjetila sam kako mi prolazi b0l.  Opustila sam se i zaspala.  Preporučujem ovaj lijek. Vrlo je efikasan. Nemojte uvijek da

posežete za analgeticima jer vam i prirodni lijekovi mogu da pomognu.” Vidite kako i kora banane može biti efikasna. Inače, kora banane vam može pomoći da izbijelite zube, a isto tako i za njegu kože.  Naravno unutrašnju stranu kore koristite u te svrhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *