Pila je to svako jutro u 8 i smršala do neprepoznatljivosti: Napitak koji uništava saIo, nestaju i strije
Breaking News

Pila je to svako jutro u 8 i smršala do neprepoznatljivosti: Napitak koji uništava saIo, nestaju i strije

Ovo je pila svako jutro u 8 sati i smršala do neprepoznatljivosti: Mnogo puta smo rekli kako se morate potruditi da biste izgubili višak kilograma. I sami trebate biti svjesni da ih niste dobili tek tako, preko noći i da se morate zdravo hraniti, vježbati kako biste smršali.

Ne vjerujte u one reklame koje vam obećavaju rezultate bez da se pomjerite. Uz zdravu ishranu, vježbe, ovaj napitak vam dodatno može pomoći. Naime, pomoći će vam da smršate, ali i da izbacite t0ksine iz vašeg organizma.

Ovaj prirodni lijek je pun vitamina i minerala, koristit će vam. Jednostavno se i priprema.  Potrebno vam je 100 grama šljiva i litar vode. Staviti šljive i vodu u hermetičku posudu.  Neka odstoji sedam dana u frižideru, a onda procijedite.

I napitak je spreman za konzumiranje. Konzumirate na način da svako jutro popijete po jednu čašu ovog napitka, na prazan stomak.  Poslije nekoliko dana ćete primjetiti željene rezultate.

Ukoliko imate pr0blema sa crijevima, upale i hronične b0lesti, onda znate da šljive nisu preporučljive jer će povećati učestalost stolica.  Šljive imaju brojne zdravstvene prednosti, ali treba znati kada ih konzumirati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *