Javila mi se vaspitačica iz vrtića da dođem po kćerku: Kad mi je poslala njenu sliku, poludio sam (Foto)
Breaking News

Javila mi se vaspitačica iz vrtića da dođem po kćerku: Kad mi je poslala njenu sliku, poludio sam (Foto)

Javila mi se teta iz vrtića i rekla da odmah dođem po kćerkicu. Kada mi je poslala njenu sliku, poludio sam: Jedan otac je dobio poruku od tete iz vrtića. Njegova žena je odvela kćerku u vrtić, a onda je teta iz  vrtića kontaktirala njega da dođe po kćerku.

Nije mu bilo jasno zašto tako reaguje, a onda mu je vaspitačica poslala sliku koja ga je pravo naljutila. Pogledajte i sami o čemu je bilo riječ:

Zaista je pretjerala majka ove djevojčice. Iako nam nije jasno kako odmah njoj nisu rekli to što su rekli njenom mužu. Djeca su djeca i ne bi trebalo učiti ih odmalena ovakvim stvarima. Ima vremena kada će se šminkati djevojčice.

Vremena se očigledno mijenjaju. Prije su bili neki dječiji “setovi šminke” koji nisu ni blizu ovoj pravoj. Ova je kćerku našminkala profesionalno, još su joj i obrve nacrtane. Zaista žalosn0.  Ne znamo o čemu neke osobe razmišljaju i zašto rade neke stvari.

Nijednom normalnom roditelju se ovo ne bi dopalo, niti bi to uradio. Kakvo je vaše mišljenje o ovome? Slažete li se da ovo zaista nije prihvatljivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *