Pila je taj napitak svako jutro na prazan stomak: Nakon 15 dana oduševila se rezultatom
Breaking News

Pila je taj napitak svako jutro na prazan stomak: Nakon 15 dana oduševila se rezultatom

Pila je ovaj napitak svako jutro na prazan stomak. Evo kakve je efekte imalo poslije 15 dana: U našim člancima vam donosimo razne  prirodne lijekove. Oni su veoma efikasni i korisno je znati koliko vam mogu pomoći.

Ovdje je riječ o kuminu (ne kimu), da li konzumirate ovaj začin? Bogat je vitaminima i mineralima, djeluje kao antioksidans.  Jača imunitet, poboljšava probavu.  Smanjuje nadutost, gasove, upalne procese  u organizmu.

Pomaže i kod bolova, zatvora, a također ubrzava i metabolizam što će pomoći kod gubitka kilograma.  Odličan je za zdravlje reproduktivnog sistema.  Možete da napravite vodu sa kuminom. Ima odličan efekat na vaše zdravlje.

Pored toga, može vam pomoći kod l0šeg zadaha,  upale zubnog mesa, grla i krajnika. U Indiji je voda sa kuminom poznata kao jeer. Uzmite dvije kašike sjemenki i potopite u čaši vode. Ostavite da stoji preko noći.

Napitak pijte svako jutro, na prazan stomak.  Probajte, vjerujemo da ćete nakon nekoliko dana primjetiti pozitivan efekat. Kao što smo gore naveli, pomoći će vam i kod mršanja, ali ne znači da ne trebate zdravo da se hranite i budete fizički aktivni uz to. Zdrava ishrana i fizička aktivnost su ključni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *