Mama mi je tražila hitno da dođem kući: Snimila mi je ženu kroz prozor, kad sam vidio, pobjesnio sam (Foto)
Breaking News

Mama mi je tražila hitno da dođem kući: Snimila mi je ženu kroz prozor, kad sam vidio, pobjesnio sam (Foto)

Mama mi je rekla da hitno dođem kući jer se nešto čudno događa… Jedna majka se javila sinu. Bila je sva ljuta, nervozna zbog onoga što je vidjela. Naime, javila se zbog snahe jer je vidjela da je neki muškarac ušao u kuću. Evo kako je tekao razgovor:

Sin je naravno bio ljut što je njegova majka tako reagovala. Razumijemo da se zabrinula, ali ovakav pristup nije bio nimalo uredu.  0ptužila je njegovu ženu, bez da je bila sigurna. Mogla je napraviti baš veliki pr0blem. Zato se i sin naljutio.

Kako vidimo iz razgovora, to je bio njihov komšija. Komšija je došao sa svojom ženom. Željeli su da roštiljaju. Druge namjere uopšte nisu bile prisutne. Njegova majka je prenaglila sa zaključkom.

Prije nego št0 nekoga optužite za nešto, dobro razmislite, provjerite da li je zaista tako kako ste pomislili. Da ne biste nekoga p0vrijedili, lažn0 optužili.

Ne biste voljeli da se nešto takvo vama desi, zar ne? Zato dobro razmislite o svojim postupcima. Neke stvari poslije budu teške za ispraviti, a onda ne znate šta biste više mogli da uradite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *