Tanja Savić dobila pismo od djece i javno ga objavila: Pjevačica ne može zaustaviti suze, nije sva svoja (Foto)
Breaking News

Tanja Savić dobila pismo od djece i javno ga objavila: Pjevačica ne može zaustaviti suze, nije sva svoja (Foto)

Tanja Savić dobila pismo  djece i javno ga objavila: Pjevačica prolazi kroz težak period nakon što je njen muž Dušan bez njene saglasnosti odveo djecu u Australiju. Tamo se prijavio kao samohrani otac, te izjavio kako se Tanja odrekla starateljstva nad djecom. Tako je kao samohrani otac počeo da prima socijalnu pomoć od 3000 dolara.

Iskoristio je vlastitu djecu da bi na njima zarađivao. Tanji sa svih strana pristižu riječi utjehe. Čak joj se javilo dosta osoba iz Srbije koje žive u Australiji da joj pomognu oko svega. Tanju je sve to dirnulo.  Zahvalila se dobrim ljudima.

Ovaj put je pjevačica podijelila na svom Instagram storiju pismo koje je dobila od dvije djevojčice, Sare i Lane koje su Tanjine obožavateljice. Djevojčice su zaista uputile divne riječi pjevačici. Vjerujemo da ju je to dirnulo, ali da joj je dalo snagu da ustraje. Pogledajte šta su to djevojčice napisale

Tanja je bila dirnuta divnim riječima koje su joj djevojčice uputile. Nadamo se da će Tanja uskoro biti sa svojim dječacima. Nijedna majka, nijedan roditelj ne bi smio da prolazi kroz to. Naravno, kroz takvo nešto ne bi smjela prolaziti ni djeca. Nažal0st pojedinci ne razmišljaju tako. Bitna im je vlastita korist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *