Oni su roditelji Tanje Savić, spasili je od muža: O njenom ocu 0vo niko nije znao, pogledajte šta je uradio
Breaking News

Oni su roditelji Tanje Savić, spasili je od muža: O njenom ocu 0vo niko nije znao, pogledajte šta je uradio

Ovo su roditelji Tanji Savić.  Spasili su je od muža Dušana: Tanja Savić prolazi kroz veoma težak period. Njen muž Dušan je bez njenog pristanka odveo njihove sinove sa sobom u Australiju. Tamo je prijavio da se Tanja odrekla njihove djece, te se on vodi kao samohrani otac i na račun toga ima 3000 dolara socijalne pomoći.

Pjevačica je to izjavila nedavno. Sram0tno je šta su neke osobe u stanju takvo nešto da urade.Ovim nije naudio samo Tnji, naudio je i svojoj djeci. Nadamo se da se ove stvari neće dešavati i da nijednoj majci neće biti uskraćeno pravo da viđa djecu. Ne samo majci, roditeljima uopšte.

Tanja je 2014. godine pričala o sukobu sa roditeljima zbog toga što joj nisu dozvoli da proda kuću. Ona je tada bila u dugovima, tačnije Dušan je bio u dugovima, a  kuća koju je pjevačica 2011. godine kupila na Zvezdari je stavila na očevo ime.

S obzirom na to kakvim se Dušan u posljednje vrijeme pokazao, možemo pretpostaviti da su roditelji znali da on nije dobar za nju i da su željeli sačuvati njenu imovinu. Dušan je inače imao pr0bleme sa narkoticima i čak se liječio od toga.

Dušan Jovančević inače potiče iz imućne porodice njegovi su preselili u Australiju i bili su vlasnici motela. Posao propada nakon sm.rti Dušanovog oca.  On navodno od tada prima socijalnu pomoć jer nema stalnog primanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *