Tanja Savić sva uplakana: "Dušan zarađuje na našim sinovima, sve je prevario"
Breaking News

Tanja Savić sva uplakana: “Dušan zarađuje na našim sinovima, sve je prevario”

Tanja Savić prolazi kroz veoma težak period.Naime, njen muž Dušan je bez njene saglasnosti odveo djecu u Australiju. Pjevačica je izjavila” Postoji nada za pravdu, ja imam snage da se borim.”

Pjevačica je priznala da joj Dušan ne dozvoljava kontakt s djecom,a u slučaju da se desi da joj dozvole da pričaju s njom, razgovor ne traje duže od pet minuta i uvijek je pod prismotrom. “Deca deluju kao da su ljuta na mene. Oni lako mogu da padnu pod njegovu manipulaciju.

Moguće je da su deca protiv mene. Mlađi sin mi je pokazivao da je jak, ali mi je rekao da ne plačem. Nije tačno da sam ja dala saglasnost da deca napuste Srbiju. Nikakvog potpisa nije bilo, on je oteo decu.  On je bio u Beogradu, a ja sam bila kod svojih. Naravno da sam znala šta će biti,nikada mu ne bih predala decu.

Sada tek vidim koliko su svi bili u pravu kada su me upozoravali na Dušana, a ja ništa nisam videla. Nisam ga prijavila pre jer sam uvek imala lažnu nadu. Sada je sve planski odradio uzeo mi je i svu ušteđevinu.”

Pjevačica je rekla da Dušan njihovu djecu iskorištava kako bi ostvario socijalnu pomoć. “Prijavio me kao majku koja se odrekla svoje dece, u socijalnom se prijavio kao samohrani otac.  To je uradio kako bi od socijalnog imao 3000 dolara i ne bi radio.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *