Lepa Brena u programu uživo zaplakala: Jovana je smirivala, zbog jedne stvari nije mogla da se smiri
Breaking News

Lepa Brena u programu uživo zaplakala: Jovana je smirivala, zbog jedne stvari nije mogla da se smiri

Lepa Brena se preko videopoziva uključila u emisiju “Jutro” koju vodi Jovana Joksimović. Pričala je o trenutnoj situaciji i tome kako provodi vrijeme. Ona je poput ostalih pjevača preko svojih profila na društvenim mrežama održavala mini koncerte.

Pjevačica sa svojim mini koncertima želi da pomogne fanovima da prebrode ove dane, motivirati ih, oraspoložiti ih.  Pjevačica je također apelovala na sve da poštuju mjere i da je sve to zarad našeg dobra.

I ostali pjevači, poznate ličnosti se trude da apeluju na građane da poštuju mjere, ostanu doma.  Lepa Brena je dodala kako je ovo veliki zdravstveni pr0blem koji ne bira ni vjeru ni naciju.

U jednom trenutku je postala veoma emotivna, pa se rasplakala.   Tako je reagovala kada su joj pustili video iz Italije na kojem se vidi kako se s jednom balkona pjeva baš njena pjesma.  motiviraju pjevajući.

Svi smo imali prilike vidjeti snimke Italijana kako pjevaju pjesme na balkonima, želeći da održe pozitivan stav i da se motiviraju. Lepa Brena  se nije mogla suzdržati, a Jovana ju je smirivala:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *