Chat dana: Javio joj se nepoznat muškarac pa odustao nakon što joj je nešto priznao (Foto)
Breaking News

Chat dana: Javio joj se nepoznat muškarac pa odustao nakon što joj je nešto priznao (Foto)

Javio joj se nepoznat stariji muškarac, pa odustao nakon što joj je nešto priznao: Ženama nije baš lako na internetu. Javljaju im se razne osobe, sa raznim čudnim pitanjima, zahtjevima.

Ako ste žena, vjerovatno ste imali takvih situacija, tako da često blokirate te osobe koje vam se jave. Na internetu imamo razne profile osoba. Neke osobe nas svojim pristupom baš znaju i uplašiti. Tako da pazite kakve osobe prihvatate u prijatelje i sa kakvim osobama razgovarate.

Često nisu onakvi kakvim se predstavljaju. Ovdje vam donosimo jedan razgovor koji je sve nasmijao. Naime, jedan muškarac se javio jednoj djevojci i pitao je šta voli kod muškarca. Zbog njenog odgovora je završio razgovor. Evo šta su to pisali:

Šta kažete na ovo? Možda se šalila da bi ga odbila ili ipak ne? Postoji i dosta djevojaka kojim je bitno to da muškarac ima novca. Ili to čak gledaju kao jedini kriterij.

Naravno da to nije pohvalno, ali je tako. Iako je ovaj muškarac ovu djevojku smatrao privlačnom, nakon toga što mu je napisala, promijenio je mišljenje o njoj i završio sav razgovor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *