Poslao joj poruku, iako zna da ima dečka: "Zbog njenog odgovora zgr0zio sam se, nije moguće" (Foto)
Breaking News

Poslao joj poruku, iako zna da ima dečka: “Zbog njenog odgovora zgr0zio sam se, nije moguće” (Foto)

Poslao sam joj poruku, iako sam znao da ima dečka. Zgrozio sam se kada mi je ovo napisala: Jedan muškarac se javio djevojci koja je imala dečka. Ili ju je želio iskušati ili oprobati šansu. Nažal0st neke osobe nemaju poštovanja prema nečijoj vezi.

Nemaju pr0blem s tim da se udvaraju zauzetoj osobi. Isto tako, imaju i osobe koje iako su u vezi flertuju sa drugima. To naravno nije dobro i neshvatljivo je. Jedan muškarac se tako javio djevojci za koju je znao da je zauzeta.

Zvao ju je da izađu, ona je prvo odbila, a onda je razgovor krenuo u drugom smjeru. Pogledajte i vi kako je tekao razgovor i šta mu je na kraju rekla:

Mislimo da je ovo žalosno. Nije pohvalno ni to što se onj javljao zauzetoj djevojci, ali svakako da je razočaravajući njen odgovor. Zbog novca i poklona bi izašla sa drugim tipom i vjerovatno svog momka ostavila ukoliko ovaj drugu bude imao više novca. Mnogi ne cijene prave vrijednosti i zamjenjuju ih materijalnom. Misle da će se tako obogatiti, a zapravo se tako smo osiromaše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *