Neko je uslikao snalažljivu baku koja je zaštitnu masku koristila za nešto sasvim drugo (Foto)
Breaking News

Neko je uslikao snalažljivu baku koja je zaštitnu masku koristila za nešto sasvim drugo (Foto)

Neko je slikao snalažljivu baku koja je zaštitnu masku koristila za nešto sasvim drugo: Jedna baka je našla i drugi način da koristi masku. Naravno masku viška.  Riješila je pr0blem koji mnoge muči. Nasmijala je društvene mreže svojim potezom. Pogledajte čega se to baka dosjetila:

I, šta kažete? Mnoge je oduševila ovim. Veoma je snalažljiva. Mnogima to ne bi uopšte palo na pamet.  Naravno slikali su je i objavili na društvenim mrežama.  Baka je dala jednu ideju koja bi još nekima koristila. Znamo kako bude nezg0dno kada nažuljamo pete.

Obično se to dešava kada nosimo novu obuću. U radnjama možete naći i  silikonske uloške baš za tu upotrebu. Da spriječite nastajanje žuljeva i da se osjećate udobno.  Za prvu pomoć možete i nešto drugo da iskoristite. Nekada nas fascinira koliko su neke osobe snalažljive i čega se sve dosjete.

Dosjete se nekih stvari koje nama ne bi npr. pale na pamet. Što se zaštitnih maski tiče, njih nosite a pravilan način. Nosite ih preko nosa i usta jer su tako efikasne. Na taj način ćete zaštititi i sebe i druge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *