Magazin

Neko je uslikao snalažljivu baku koja je zaštitnu masku koristila za nešto sasvim drugo (Foto)

Neko je slikao snalažljivu baku koja je zaštitnu masku koristila za nešto sasvim drugo: Jedna baka je našla i drugi način da koristi masku. Naravno masku viška.  Riješila je pr0blem koji mnoge muči. Nasmijala je društvene mreže svojim potezom. Pogledajte čega se to baka dosjetila:

I, šta kažete? Mnoge je oduševila ovim. Veoma je snalažljiva. Mnogima to ne bi uopšte palo na pamet.  Naravno slikali su je i objavili na društvenim mrežama.  Baka je dala jednu ideju koja bi još nekima koristila. Znamo kako bude nezg0dno kada nažuljamo pete.

Obično se to dešava kada nosimo novu obuću. U radnjama možete naći i  silikonske uloške baš za tu upotrebu. Da spriječite nastajanje žuljeva i da se osjećate udobno.  Za prvu pomoć možete i nešto drugo da iskoristite. Nekada nas fascinira koliko su neke osobe snalažljive i čega se sve dosjete.

Dosjete se nekih stvari koje nama ne bi npr. pale na pamet. Što se zaštitnih maski tiče, njih nosite a pravilan način. Nosite ih preko nosa i usta jer su tako efikasne. Na taj način ćete zaštititi i sebe i druge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *