Sjećate se ohole Dževrije iz serije "Kad lišće pada"? Sad su je uslikali, nemoguće da 0vako izgleda (Foto)
Breaking News

Sjećate se ohole Dževrije iz serije “Kad lišće pada”? Sad su je uslikali, nemoguće da 0vako izgleda (Foto)

Sježate se oh0le svekrve Dževrije iz serije:” Kad lišće pada?” Evo kako danas izgleda: Turske serije su veoma popularne. Jedna od starijih turskih serija koja je bila među najgledanijim je svakako bila: “Kad lišće pada”. Da li ste gledali popularnu seriju?

Glavni lik je bio čovjek po imenu Ali Riza, pošteni čovjek koji se trudi da svoju porodicu održi, uprkos nedaćama koje im se javljaju na putu. Priča prati njegov život, život njegove porodice  i izazove s kojima se svi suočavaju.

Svoju djecu uči moralnim vrijednostima, ali ga jedno po jedno dijete razočarava.  Najstarija kćerka Fikret se tajno udaje i odlazi od kuće.  Udaje se za ud0vca i nastavlja živjeti sa njim, njegovom djecom i majkom.

Ako ste gledali popularnu seriju, onda se sigurno sjećate jednog veoma upečatljivog lika. Svekrve Dževrije. Stroga žena koja je zadavala muke Fikret.  Svojim ponašanjem je mnoge i nasmijala.  Guler Okten je tumačila uklogu sverkve Dževrije.

Ona je odlično iznijela tu ulogu, iako u privatnom životu nema sličnosti s istom.   Guler je glumila u brojnim filmovima i serijama. Jedna od novijih serija u kojoj je glumila jeste”: Dženetine suze”. Danas  Guler ima 76 godina, a pogledajte kako izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *