Lepa Brena pokazala lice bez trunke šminke: Flekava i izborana koža, tanke obrve, prizor kakav niste vidjeli do sada (Foto)
Breaking News

Lepa Brena pokazala lice bez trunke šminke: Flekava i izborana koža, tanke obrve, prizor kakav niste vidjeli do sada (Foto)

Lepa Brena pokazala lice bez šminke. Evo kako izgleda: Poznate ličnosti tešk0 da ćete moći uhvatiti bez šminke.  Tako da ostanemo u čudu kada nekada vidimo njihove slike bez šminke. Lepa Brena je neko ko vodi računa o svom izgledu.

Ipak, mnogi će se složiti da je pretjerala sa zahvatima i da bi mnogo ljepše izgledala da nije uradila silne estetske zahvate. Kao što smo već rekli, tešk0 ćemo vidjeti poznate ličnosti u nekim prirodnim izdanjima. Obično je tu puno šminke, a slike koje se objavljuju se fotošopiraju.

Dok opet postoje i one poznate ličnosti kojima nije pr0blem da  se pokažu i u prirodnom izdanju. Lepa Brena trenutno uživa  na odmoru u Italiji sa suprugom Bobom.  Sada je objavila sliku bez šminke. Pogledajte kako izgleda:

Šta kažete na njen izgled?  Mi mislimo da nema potrebe da nastavlja sa estetskim zahvatima.  Etetski zahvati su prihvatljivi, ali svako pretjerivanje nije dobro. Mislimo da bi svi trebali da uzmu obzir to da su mnoge slike poznatih ličnosti fotoširane i da često ne predstvljaju njihov izgled onakvim kakav zapravo jeste.

Tako da, prije nego se krenete diviti poznatim ličnostima i tražiti sebi mane upoređujući se s njima, neka vam prvo padnu na pamet silna šminka i fotošop koje često koriste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *