Nekada najljepši muškarac na svijetu, a sad... Evo kako danas izgleda Brendon iz Beverli Hilsa, godine su bile nemilosrdne (Foto)
Breaking News

Nekada najljepši muškarac na svijetu, a sad… Evo kako danas izgleda Brendon iz Beverli Hilsa, godine su bile nemilosrdne (Foto)

Moramo da kažemo kako svakom glumcu ili glumici treba taj jedan popularni film, ta jedna serija koja će ih proslaviti a on je imao sreće, njegovo ime je Džejson Prisli, iako se proslavio kao potpuno druga osoba, svima je kako vidimo prepoznatljiv kao Brendon iz “Beverli Hilsa”.

Svi znamo da je ova serija osvojila široke narodne mase jednostavno je zaludila svijet svi su je gledali u to vrijeme nije bio ni velik izbor serija. Naime, on je tada bio mlad, izgledao je privlačno, a sada je slavio svojo 54. rođedan,prošlo je dugo od toga.

Sve fan stranice koje njega vole i godinama prate i podržavaju su dijelile sliku koju vidite i vi sami iznad ovog teksta, na njoj možete da vidite i kako je on ostario, mnogi kažu da ne liči na sebe, kako se potpuno promijenio, naravno neki razumiju da godine nose svoje, dok neki komentarišu negativno njegov izgled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *