Tata nasmijao društvene mreže svojom fotkom, 0vo je urnebesno (Foto)
Breaking News

Tata nasmijao društvene mreže svojom fotkom, 0vo je urnebesno (Foto)

Ovaj tata je nasmijao internet sa svojom slikom. Znamo da sada svi koriste filtere za slike koje žele da postave. I on se slikao sa filterom, ali nešto drugačijim. Svojim smislom za humor je sve oduševio. Pogledajte šta je uradio:

Baš je dosjetljiv, zar ne?  Vjerovatno je kćerku slušao kako priča za slike i filter, pa se odlučio našaliti na ovaj način.  Slikao se sa filterom, ali sa filterom za bazen. Ovim potezom je nasmijao sve na društvenim mrežama.

Bilo je tako situacija kada su očevi čak imitirali poziranja svojih kćerki što je bilo urnebesno. Takve slike su bile hit na društvenim mrežama i izazvale su brojne reakcije i komentare.

Na društvenim mrežama tako vidimo brojne interesantne i šaljive fotke. Te fotke nam budu simpatične, nasmiju nas. Baš nam znaju popraviti raspoloženje.

Dok naravno imaju i one koje nisu tako simpatične, interesantne, već su sve suprotno od toga. Š0kiraju nas, pa i ostave bez teksta. Zapitamo se kako se neko onda usudio na takve poteze i o čemu je tada razmišljao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *