Registarske oznake na ovom autu zbunile su ljude: Da li su prave? (Foto)
Breaking News

Registarske oznake na ovom autu zbunile su ljude: Da li su prave? (Foto)

Registracijske oznake na ovo autu nasmijale sve, jesu li prave: Nije rijetkost da neke registarske oznake budu zbog nečega drugačije i privuku pažnju. Bilo je tako raznih natpisa koji su se nalazili na autima.

Ovdje je također riječ o registraciji koja je privukla veliku pažnju. Kada vidite šta piše, biće vam jasno zašto nisu mogle da prođu nezapaženo. U nastavku pogledajte kako izgledaju:

Hmm, slučajnost? Ili ipak ne?

Bonus: “Imao sam druga kojem sam dosta pomagao. Družili smo se još od srednje škole. Prolazio je kroz težak period života, ostao bez posla, djevojke. Pomagao sam mu, motivisao ga, bio uz njega.

Ne prebacujem, opet bih to uradio, ali ne mogu da shvatim kako je to sve zaboravio čim je stao na noge. Našao je posao, upoznao novo društvo i više me se nije sjetio.

Razumijem da se svi mijenjamo, da upoznajemo nove ljude, ali ne možemo zaboraviti stare prijatelje.  Kad god sam ga zvao da gledamo utakmicu ili onako odemo na piće, odbio me.  Zato redovno izlazi sa novim društvom. Možda bi me se  sjetio kada bi mu opet zatrebala pomoć?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *