Najgori muž u cijelom h0roskopu, ni slučajno se ne udajte za njega: Napravit će vam pakao od života
Breaking News

Najgori muž u cijelom h0roskopu, ni slučajno se ne udajte za njega: Napravit će vam pakao od života

Za žene Rakove se smatra da su najbolje za brak. Posvećene su porodici i porodica im je na prvom mjestu. Ipak, muškarci Rakovi nisu baš posvećeni braku. Žele da bude po njihovom, nisu baš spremni za kompromis što može da smeta drugoj osobi. Nekada se ponašaju lijeno, djetinjasto. Vole kritikovati.

Škorpija – Ovi muškarci također žele da sve bude po njihovom. Žele da su dominantni. Kada nešto nije po njihovom prave scene. Nisu baš pouzdani, skloni su flertu, te naravno da zbog toga druga strana neće imati povjerenje u njih. Nekada pretjeruju sa ljubomorom, što opet nije dobro.

Strijelac – Nemaju razumijevanja za druge osobe. nestrpljivi su, nezreli i tešk0 da se mogu posvetiti jednoj osobi. Nisu odgovorni i krivicu, odgovornost prebacuju na druge.  Umjesto da priznaju svoju grešku, oni će kriviti druge.

U mnogim slučajevima su sebični.  Misle na svoje potrebe i rade sve što bi njima odgovaralo, bez da u odlučivanje uključe i supružnika.  Kada nešto nije po njihovom, ljute se svađaju i prave scene. Žele razumijevanje, poštovanje, a isto ne znaju da pruže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *