Koja žena sa slike je trudnica: Jedan detalj će vam sve otkriti, samo rijetki odmah uoče (Foto)
Breaking News

Koja žena sa slike je trudnica: Jedan detalj će vam sve otkriti, samo rijetki odmah uoče (Foto)

Koja žena na slici je trudnica? Jedan detalj će vam sve otkriti… Ovdje vidite noge tri žene. Trebate da odredite koja od njih je trudnica. Obratite pažnju i odgovorite. Koji je vaš odgovor?

Žena 1 – Ona nije tačan odgovor, ali ako bolje pogledate vidjet ćete da su joj stopala otečena i noge crvene. To može da bude simptom ozbiljnijih b0lesti. Ovi simptomi ukazuju na srčane ili pr0bleme a bubrezima, u tim stanjima dolazi do nakupljanja vode u organizmu. Ukoliko imate ovakve tegobe, provjerite kod ljekara.

Žena 3 – Žena 3 je trudnica. Ako pogledate bolje vidjet ćete da nije uspjela da zaveže  pertle. Trudne žene to zbog stomaka ne uspijevaju i uvijek im neko u tome pomogne.

I, da li ste pogodili? Koji je bio vaš odgovor? Kod ovakvih igrica je bitno obratiti pažnju na detalje. Naravno nekome ove igrice idu dobro,  a nekome baš i ne. Kako god, uz njih ćete se zabaviti, a uz to i aktivirati.

U našim člancima ste često imali prilike da igrate takve interesantne igrice. Nekada su bile zagonetke, nekada igrice traženja grešaka, razlika ili nekih skrivenih predmeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *