Tri najpodlija znaka u cijelom h0roskopu: Za Škorpije smo znali, ali jedan znak je pravo iznenađenje
Breaking News

Tri najpodlija znaka u cijelom h0roskopu: Za Škorpije smo znali, ali jedan znak je pravo iznenađenje

Ovo su najp0dliji znakovi u horoskopu: Postoje mišljenja da su ovi horoskopski znakovi najp0dliji, a evo o kojim je to znakovima riječ:

Jarac – Jarčevi su često sebični. Misle samo na svoje potrebe i ne zanimaju se za tuđe. Lako će svaliti krivicu na nekog drugog. Skloni su tome da kažu nekome da ga vole, a  tako i ne misle. Često su neiskreni.

Djevica – Veoma su zahtjevne i nezahvalne. Šta god da uradite, nije im dovoljno. Često će biti sebične i neće ih zanimati kako se neko drugi osjeća dok je god njima dobro.  Ne vide greške u svojim postupcima. Od vas će očekivati nešto, ali same ne žele isto da pruže. Očekuju vjernost, poštovanje,a  isto ne pružaju.

Škorpija – Veoma su sebične i žele da se sve vrti oko njih. Kada nije tako, onda prave scene. Žele da sve bude onako kako su zamislile i ukoliko nije tako, prave pr0blem.

U vezama su nevjerne i sklone su flertu. Znaju biti veoma ljubomorne, što nimalo nije dobro ni zdravo. Ako im nekako “stanete na žulj” definitivno će vam se zbog toga osvetiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *