Kakav vam je oblik palca? Otkrit će sve o vama i kakav će vam biti ljubavni život
Breaking News

Kakav vam je oblik palca? Otkrit će sve o vama i kakav će vam biti ljubavni život

Kakav je oblik palca kod vašeg muškarca? Evo šta može značiti: Postoje mišljenja da oblik palca može otkriti neke stvari o nama. Evo šta to može reći o vašem muškarcu:

Oblik A (zakrivljen prst) – Vašem muškarcu ništa nije tešk0 uraditi kako bi vam uljepšao dan. Željet će da vas obraduje, da vam uljepša dan na svaki mogući način.  Spreman je uvijek da vam pomogne, da savjet. Romantičar je, tako da često priprema romantična iznenađenja.

Oblik B (srednje zakrivljen) – Vaš muškarac je jedna veoma smirena i staložena osoba.  Odgovoran je i želi svoje obaveze ispuniti na vrijeme.  Uvijek će se truditi da vam pomogne i često će dati svoj savjet. Možda vam nekada smeta što se ne može više opustiti, ali  itekako cijenite njegove osobine i to što radi za vas.

Oblik C (ravan prst) – Vaš partner je veoma samouvjerena osoba.  Dobro je biti samouvjeren, ali vaš partner nekada može u tome da pretjera.  Može biti tvrdoglav, što vama posebno smeta. Kako biste riješili nesuglasice, potrebno je da razgovarate. Ako ne kažete šta vam smeta i samo se počnete ljutiti, nećete ništa ostvariti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *