Kćerka mu je ostavila 20KM i poruku: "Kad sam pročitao zadnju rečenicu, plakao sam kao nikad" (Foto)
Breaking News

Kćerka mu je ostavila 20KM i poruku: “Kad sam pročitao zadnju rečenicu, plakao sam kao nikad” (Foto)

Jutros mi je kćerka ostavila 20 KM i ovu poruku. Kad sam pročitao zadnju rečenicu, plakao sam kao malo dijete… Djevojčica po imenu Hana je ostavila dirljivu poruku svom ocu. Ostavila mu je 20 KM da popije kafu i doručkuje. Napisala je sljedeće:

“Dragi moj tajo, znam da nije puno, ali meni jeste.  Ostavila sam ti ovih 20 KM da sutra doručkuješ i popiješ kafu na moj račun. Kao što si ti davao od svoje plate meni i Ajni da nešto kupimo.  Voli te tvoja Hana.”

Ova poruka je potom objavljena na društvene mreže. Tamo je izazvala oduševljenje kod korisnika društvenih mreža.  Roditelji su se mnogo puta odrekli mnogih stvari da bismo mi imali više. Zato su pravi sretnici djeca koja uspiju da im se na neki način oduže za to.

Pohvalno je što se potrudila ovako da obraduje oca. Nekome možda ovo nije puno, ali itekako znači. Nismo svi u istoj mogućnosti, zar ne?  Bilo bi dobro kada bismo svi bili u mogućnosti da  se na neki način odužimo roditeljima. Šta vi mislite o ovome? Lijep gest, zar ne. Mnoge je dirnuo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *