Š0k izjava poznatog voditelja Granda: Ne želim da imam djecu i budem roditelj, to nije za poslovne ljude - sve što imam ostaviću njemu
Breaking News

Š0k izjava poznatog voditelja Granda: Ne želim da imam djecu i budem roditelj, to nije za poslovne ljude – sve što imam ostaviću njemu

Nije zlato sve što sija. Da li ste vi osoba koja smatra da je nešto najbitnije u životu imati porodicu, ili spadate u one osobe koje se nikada ne mogu odreći svoje slobode, svog posla da bi imali porodicu? Svi znamo da imati djecu i imati porodicu nosi dosta obaveza kao i dosta odricanja, pa se tako oglasio i poznati voditelj granda i rekao svoje iskreno mišljenje.

On misli kako je imati porodicu nešto najljepše, ali kako nikad ane bi mogao da postane neko drugi, da se odrekne svog života, svakodnevnice, ne želi da ima djecu, mislio je platiti surogat majku ali to dijete nije iz ljubavi to je samo širenje loze a njemu je bitnija ljubav.

On je rekao i da ima nekog koga voli kao svoje dijete i kome planira sve da ostavi, a to je njegov sestrić, on je njemu sve i sve dok ima njega ne plaši se za sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *