Seka Aleksić odrastaIa u bijedi a danas je sretna samo zbog jedne stvari: "Ne volim da se prisjećam, ali prošIa sam g0Igotu, danima smo bili gIadni.."
Breaking News

Seka Aleksić odrastaIa u bijedi a danas je sretna samo zbog jedne stvari: “Ne volim da se prisjećam, ali prošIa sam g0Igotu, danima smo bili gIadni..”

Moramo da kažemo kako je Seka jedna od onih pjevačica koje su oduvijek tžeile da imaju skladnu porodicu i da uživaju u porodici. Ona je jako teško dobila prvog sina, ali sa drugim djetetom nije imala toliko problema.

Ona je rekla da je sve to neka psihička blokada, imala je oduvijek želju da ima porodicu, savršenog supruga koji se brine o njoj i djeci, da joj djeca imaju sretno djetinjstvo i da im pruži sve što ona nije imala.

Rekla je kroz suze da je njena mama njen heroj ,da je dala sve od sebe da im kao djeni ne nedostaje ništa, aitekakoim je svašta falilo, kako kaže otac je bio aIkoholičar i često nisu imali za hljeba, ali to je razlog zašto je Seka rano počela da pjeva, kako bi zaradila i pomogla mami. Kaže da je dobila muža kakvog je sanjala i djecu isto i  da je to bila njena želja, a kakvu goIgotu je sama prošla ne želi ni da priča.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *