Fotka koju smo svi čekali: Anđelka blista u vjenčanici, Marko pored nje prelijep i elegantan - čestitke stižu sa svih strana
Breaking News

Fotka koju smo svi čekali: Anđelka blista u vjenčanici, Marko pored nje prelijep i elegantan – čestitke stižu sa svih strana

Moramo da kažemo kako je Anđelka svima poznat kako kao glumica i komičar tako i kao voditeljica, jer je jedno vrijeme radila akrivno kao voditeljica. U tom periodu prije destak godina ona se prvi put udala, ona je tada bila isto medijski praćena, njena svadba se prenosila po novinama.

Ljude je zanimalo kako je izgledala, ko je bio na svadbi šta se dešavalo isto sve kao i danas samo je tada bilo malo teže doći do informacija. Sada je svijetlo dana ugledala slika na kojoj je ona u vjenčanici a kraj nje njen sadašnji izabrnaik, njen dečko Marko. Ona nosi trenutno njegovo dijete, Anđelka je u drugom stanju to znaju svi koji je prate.

Kako stvari stoje ona se udavala prije 10tak godina a on je tada bio na njenoj svadbi, pa se saznal oda je bio jako dobar drug njenom bivšem suprugu. Da li je Marko cijeli život zaljubljen u nju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *