Najružnije torte ikad: Valjda ukus nije bio toliko užasan, broj #5 je definitivno najgori (Foto)
Breaking News

Najružnije torte ikad: Valjda ukus nije bio toliko užasan, broj #5 je definitivno najgori (Foto)

Najružnije torte koje je neko ispekao, valjda ukus nije bio toliko užasan:mmOvakve torte još niste vidjeli. Kao ni natpise, pogledajte o čemu je riječ:

Šta kažete na ove slike? Da li  biste se usudili da probate neku od ovi torti?  Razumijemo da ne ispadne uvijek nešto onako kako smo željeli.  Dešava se da pravimo neko jelo, pa ispadne l0še. Ili ne bude baš estetski, ali ovakvo nešto još nismo vidjeli.

Mislimo da bi ovakve-torte  napravili nekome ko vam nije drag. Kao što smo već rekli, valjda ove torte nisu tako neukusne kako izgledaju. Ove torte su zbog svog izgleda postale hit na društvenim mrežama.

Korisnici interneta nisu mogli da vjeruju da je nek napravio bap ovakve torte, Koja od ovih torti vam je bila najupečatljivija i zbog čega? S obzirom na to kako izgledaju, da li biste ih uopšte probali ili jednostavno ne biste imali želju za tim?

Ne krivimo vas, s obzirom na to kako izgledaju i da bi svako izgubio apetit. Obično dobijemo apetit kada vidimo tortu, a ove su tako napravljene da ćete izgubiti želju da ih probate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *