Žena mu je ostavila cjenovnik usluga u kući: "Kad sam vidio koliko košta hopa-cupa, sve mi je jasno" (Foto)
Breaking News

Žena mu je ostavila cjenovnik usluga u kući: “Kad sam vidio koliko košta hopa-cupa, sve mi je jasno” (Foto)

Jutros mi je žena ostavila cjenovnik usluga. Evo kako će naplaćivati: Jedna žena je ostavila  svom mužu cjenovnik usluga.  Nasmijala je muža i internet s tim.  Napisala je koliko i košta još nešto, time je  pogotovo sve nasmijala. Pogledajte šta  je sve to napisala:

I, šta kažete na ovo?  Mislimo da mu je najbitnija stavka ta koja je besplatna.  Njemu je bilo smiješno,a  onda je i slika objavljena na društvene mreže gdje je nasmijala sve. Mnogi ne cijene to što domaćice rade.  Misle da je lako obavljati cijeli dan kućanske poslove,a uz sve to još brinuti o djeci.

Onda kada ostanu kući jedan dan i pokušaju uraditi sve to,  vide da nije nimalo jednostavno.  Onda vide da su potcijenili posao domaćice.  Nemojte to da radite. Zna se desiti da  muškarci potcijene taj posao, da kažu kako oni rade, a žena koja je silom prilika domaćica ništa ne radi.

To nije nimalo prijatno.  Zna se desiti da tako potcijenimo tuđi posao. Kažemo nešto, pa se pokajemo jer vidimo da smo p0griješili. Da ono što smo smatrali jednostavnim, nije ni blizu toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *