Vidite li šta čudno na slici konja? Kad shvatite valjat ćete se od smijeha, jedan detalj rijetki primijete (Foto)
Breaking News

Vidite li šta čudno na slici konja? Kad shvatite valjat ćete se od smijeha, jedan detalj rijetki primijete (Foto)

Ova slika konja je postala veoma popularna na društvenim mrežama. Postoji jedan detalj kojeg primjeti vrlo mali broj ljudi.  Da li vi primjećujete još nešto?Pogledajte dobro:

Ono što je mali broj ljudi primjetio jeste da  šare konja tvore riječ “horse” što na engleskom znači konj. Da li sada to primjećujete? Ukoliko ste primjetili ovaj detalj, onda znači da imate dobru moć zapažanja.

Ako niste uspjeli da vidite o čemu je riječ, nemojte se žal0stiti jer mnogi nisu u tome uspjeli.  Nemamo svi istu moć zapažanja. Interesantno je kako nam lagano  zvuči  rješenje tek kada saznamo isto. Do tada se baš namučimo, zar ne? U našim člancima ste imali prilike vidjeti brojne interesantne igrice.

Neke su bile tipa traženja razlika, neke uočavanje detalja, grešaka…  Uz te igrice ste se zabavili, ali isto tako i aktivirali. Ova slika je baš postala popularna na društvenim mrežama. Mnogi su se namučili da uvide u čemu je fora, a kada su saznali onda su se pitali kako to prije nisu mogli da uoče. Da li se to vama desilo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *