Majka i kćerka potrošile bogatstvo kako bi bile najljepše na svijetu: Svi nam se dive, muškarci padaju ispred nas
Breaking News

Majka i kćerka potrošile bogatstvo kako bi bile najljepše na svijetu: Svi nam se dive, muškarci padaju ispred nas

Majka i kćerka potrošile gomilu novca da bi bile najljepše na svijetu: Neke osobe ne znaju kako stati s estetskim operacijama.  Estetski zahvati su prihvatljivi u manjim količinama, bez pretjerivanja, ali su se mnoge osobe unakazile jer nisu znale stati sa istim.

Georgina (38) i njena kćerka Kayli (20) su potrošile preko 80 000 funti na plastične operacije. I to kako bi bile najljepše na svijetu. Bizarno je što je Gerogina dozvolila da joj kćerka napusti školu kada je imala 17 godina, da bi radila kao striptiz.eta.

Da, to se desilo. Trebao im je novac za plastične operacije, pa je Kayli zarađivala kao striptiz.eta.  georgini ne smeta što je njena kćerka u vezi sa čak 30 godina starijim muškarcem koji je finansira.

Također kaže da se nije l0še ni osjećala zbog toga što je kćerka napustila šk0lu. Bila je ponosna na nju kada joj je rekla da i ona želi raditi plastične operacije.

One su zbog ovoga postale popularne, ali su naišle na brojne 0sude. Pogledajte kako to one izgledaju nakon silnih plastičnih operacija:

Mnogo ljepše bi izgledale da ovo nisu uradile. Ne potcjenjujte prirodnu ljepotu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *