Kako prepoznati našeg čovjeka u inostranstvu? Kad vidite tablice iz Kanade valjat ćete se od smijeha (Foto)
Breaking News

Kako prepoznati našeg čovjeka u inostranstvu? Kad vidite tablice iz Kanade valjat ćete se od smijeha (Foto)

Kako prepoznati našeg čovjeka u inozemstvu? Evo kakve je tablice neko vidio na autu iz Kanade: Nije rijetkost da neke tablice privuku pažnju. Pogotovo kada je riječ o tablicama ljudi sa Balkana koje se presele u inostranstvo. Tako žele da budu duhoviti, a opet kod domaćeg stanovništva takvi postupci nisu upadljivi.

Ipak, kada se nađe neko također sa naših prostora, onda će takvo nešto i da primjeti. I da objavi na društvene mreže.  Tako su tablice ovog auta postale hit na društvenim mrežama. Pogledajte šta je bilo:

I, šta kažete na ovo? Ova fotka je nasmijala mnoge.

Bonus: “Dečko me ostavio zbog klasične sponzoruše. Djevojke koja mi nije ni nalik. Djevojka koja živi za provode,  želi skupe stvari i  zavela ga je baš zbog toga što je on imućan. Meni to nije bilo bitno. Nikada od njega nisam tražila poklone, niti sam voljela da se njegov status potencira.

Bilo mi je veoma tešk0 kada me ostavio, ali sam preboljela. Nakon što sam preboljela, želi se meni vratiti jer je uvidio kakva je ona djevojka. Molio me za oprost, rekao da je napravio fatalnu grešku. Nisam željela preći preko toga. Nisam neko ko će te  čekati i biti tu uvijek kada te neko odbaci. Nisam ničija rezerva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *