IzgubiIa preko 170 kilograma, a nakon toga i muža: Ostavio je, jednu stvar nije mogao da podnese (Video)
Breaking News

IzgubiIa preko 170 kilograma, a nakon toga i muža: Ostavio je, jednu stvar nije mogao da podnese (Video)

Laura Perez iz San Antonia je imala čak 270 kg.  Učestvovala je u emisiji koja joj je promijenila život. U emisiji:” My 600 lb life”  učestvuju veoma gojazne osobe. Osobe koje čak imaju  preko 300 kg. Da tako je.

Uz stručnu pomoć, savjete, uspiju da izgube kilograme. Njihove transformacije su zaista nevjerovatne. Veliki je uspjeh da uspiju toliko smršati.  Uprkos ovisnosti o hrani, teškim momentima, mnogi od učesnika su uspjeli ostvariti svoj cilj.

Gojazne osobe imaju brojne zdravstvene pr0bleme, a pogotovo osobe koje imaju preko 200 kg. Doktor ih je sve upozorio da ukoliko ne promijene svoje navike, pitanje je da li će još dugo živjeti.

Laura je izabrala živjeti. Zato je promijenila način ishrane, bila fizički aktivna. Nije joj bilo lako jer je bila ovisna o hrani, ali je uspjela. Uspjela je smršati preko 170 kg.

U epizodama se moglo vidjeti da njen muž brine  o njoj, pošto zbog kilaže nije bila sposobna da sama radi neke obične svakodnevne aktivnosti. I tako je brinuo o njoj godinama. Nakon što je ostvarila svoj cilj i smršala, odlučio ju je ostaviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *