Neko je zalijepio "važnu" obavijest, prolaznici su se dobro nasmijali (Foto)
Breaking News

Neko je zalijepio “važnu” obavijest, prolaznici su se dobro nasmijali (Foto)

Lik je zalijepio” važnu obavijest”, a prolaznici su se dobro nasmijali… Neko je zalijepio važnu obavijest na drvo. Svakako da je privukla pažnju. Pogledajte šta je to zalijepio i zašto su se prolaznici nasmijali:

Izgleda mu je baš bilo dosadno, pa se ovoga dosjetio. Barem je nasmijao prolaznike, a naravno neko je slikao i objavio na društvene mreže.  Slika je postala hit i izazvala je brojne reakcije i komentare, što je i očekivano.

Bonus ispovijest: “Napravila sam ogromnu grešku.  U braku sam sa divnim čovjekom 20 godina, volim ga, ali sam opet sebi dozvolila nešto veoma nisko. Dopao mi se drugi. I to dosta mlađi. Valjda mi je prijalo to što sam tako mladom momu privlačna.

Otvoreno mi se nabacivao, a ja sam pristala. Godilo mi je. Osjećala sam se drugačije. Počeli smo da se viđamo. Uvijek sam osjećala krivocu, ali sam svejedno to radila. Razmišljala sam da se razvedem, a onda me ljub.avnik ostavio.

Ostavio me zbog neke njegovog godišta. Mužu nisam ništa rekla, ali osjećam ogromnu krivicu. Ne mogu njega pogledati u oči, a sebe ne mogu u ogledalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *