Isplivala istina, Šabanov sestrić nije mogao više da šuti, od boIa progovorio: Gordana ga tjerala da 0vo radi - jadan čovjek šta je sve prošao..
Breaking News

Isplivala istina, Šabanov sestrić nije mogao više da šuti, od boIa progovorio: Gordana ga tjerala da 0vo radi – jadan čovjek šta je sve prošao..

Bećir Cakić je kako znamo sestrić našeg p0k0jnog kralja narodne muzike, nikada ga niko nije šrežalio jer nikada se više nikad neće roditi neko kao što je bio Šaban, kako glasom tako i ostalim osobinama. Kaže da je Šaban bio najbolji čovjek, nikad nije robovao parama, kao njegova supruga. Kao u svakoj porodici i u njihovoj ima svega, naravno ,neki pričaju a neki se ne poznaju. On je rekao kako je Šaban volio da uživa, želio je navodno da ide u penziju ali mu Goca nije dozvolila je rje bilo jhoš ugovorenih nastupa i desilo se šta se desilo, zato ona ne može da prestane patiti svijesna je sebe i svoje krivice.

Nikad mu nije dala da viđa Roberta svog sina koji je mimo porodične zajendice kao idile koju je oan predstavljala. Istakao je kako je Goca na 0smrtnicu stavila tadašnju vjerenicu od Mihajla a nije stavila članove porodice, smatra da to govori i više nego dovoljno o njoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *