Evo šta Neda Ukraden radi kako bi i u 71. godini izgledala fantastično: Pjevačica otkrila tajnu - svi joj se smiju, kakav blam..
Breaking News

Evo šta Neda Ukraden radi kako bi i u 71. godini izgledala fantastično: Pjevačica otkrila tajnu – svi joj se smiju, kakav blam..

Moramo da kažemo kako je Neda jedna od starijih pjevačica na našoj estradi i kako njen izgled komentarišu uvijek svi. Ona je na sebi uradila dosta korekcija, ona se stalno zateže i pretjeruje u tome, ljudi smatraju da nikako nije prihvatila da ima 71+ godina i da je baka, te da joj neke stvari ne dolikuju.

Ona je sada rekla da je njoj jako bitno kako izgleda, jer joj izgled diriguje emocije, a kada je zadovoljna sa svojim izgledom onda je i  sretna.Kaže da nije sve do korekcija kako svako jutro radi neke različite vježbe, kako za tijelo tako i za disanje i unutrašnju ljepotu. Kaže da radi svakodnevno čučnjeve i trbušnjake te da se trudi jesti namirnice koje ne goje, tu je tajna njene vitke linije koju možete i sami vidjeti u nastavku teksta:

Jedno je sigurno njoj na izgledu mogu pozavidjeti mnogo mlađe kolegice, koje su se zapustile i ugojile, a Neda je od početka imala jednu kontinuiranu kilažu što govori o njenom karakteru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *