Karleuša otišla riješiti test inteligencije: Rezultatu se niko nije nadao, cijela estrada bez riječi
Breaking News

Karleuša otišla riješiti test inteligencije: Rezultatu se niko nije nadao, cijela estrada bez riječi

Jelena je neko ko svakako privlači pažnju svojim izjavama, ponašanjem. Poznata je kao neko ko “nema dlake na jeziku” . Ne boji se reći javno ono što misli.   Također poznata je kao neko ko se bori za ljudska prava, kao i prava životinja.

Možda vam je već poznato da je ona veganka. Također, brine o životinjama. Životinje sa ulice često spasi i odvede veterinaru. Nedavno je objavila sliku dvije mačke koje je udomila. Vjerujemo da su se njene kćerke posebno obradovale.

Ovdje vam donosimo neke informacije o Jeleni koje vjerovatno niste znali. Prvi album pod nazivom” Ogledalce” je izdala kada je imala 16 godina, prodat je u preko 100 000 primjeraka.  Veganka je, a kako kaže, najviše voli da jede praziluk.

Kada je imala 11 godina, radila je IQ test i ispostavilo se da je veći od 150.  Išla je u muzičku školu i svirala flautu. Njena prabaka je navodno bila grofica Marija von Dajc koja ima i svoju ulicu Gracu. Nakon spota za pjesmu” Slatka mala” u kome su prikazana tri tranvestira, Jelena je proglašena za g.ej ikonu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *