Kada p0kojnik dođe u san: Evo zašto se mr.tvi pojavljuju u snovima svojih bližnjih, obratite pažnju
Breaking News

Kada p0kojnik dođe u san: Evo zašto se mr.tvi pojavljuju u snovima svojih bližnjih, obratite pažnju

Kada ti p0kojnik dođe u san: Razlozi zašto se pojavljuju u snovima svojih bližnjih: Svima nama se desi da nekada sanjamo osobu koja  nam je bila draga, a um.rla je. Obično kad takvo nešto sanjamo, pitamo se kakvo je značenje toga.  Doktor Patrik MekNamar je rekao da je izgubio roditelje i da ih je onda često sanjao.

Kaže da bi se uvijek osjećao posebno i drugačije kada bi ih sanjao, za razliku od drugih snova. Kaže da se uvijek osjećao posebno, drugačije nego kada je rije o drugim snovima. Sigurno se i vi pitate koje je značenje tih snova.

Jednostavno te osobe vam nedostaju, mislite o njima i onda vam dođu u san. Može značiti i da vam ta osoba želi dati poruku ohrabrenja da je tu s  vama i da će sve biti uredu. Vid utjehe. Može značiti da želi upozoriti vas na nešto.

Može značiti da na taj način traži oprost od vas. Ili vam na ovaj način želi nekako reći da život poslije sm.rti ipak postoji. Nekako su snovi  u kojima vidimo drage p0kojnike drugačiji. Realniji i sjećamo ih se.Za razliku od onih snova koje zaboravimo čim se probudimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *