Cijela Amerika mu ne može odolejti: Srbin proglašen za najzgodnijeg doktora na svijetu, žene kod njega čekaju u redu (Foto)
Breaking News

Cijela Amerika mu ne može odolejti: Srbin proglašen za najzgodnijeg doktora na svijetu, žene kod njega čekaju u redu (Foto)

Cijela Amerika mu ne može odoljeti. Ovaj Srbin je proglašen za najljepšeg doktora: Vasilije Vujović živi u Americi i specijalista je plastične hirurgije. . Zaposlen je u bolnici u Portlandu.  Inače je porijeklom iz Srbije, a postao je poznat nakon što su mediji o njemu počeli pisati kao najljepšem doktoru.

Tačnije, američki  ”Daily Mail” je  prošle godine upravo Vasilija Vujovića proglasio najzgodnijim doktorom. Vasilije je dobo najviše glasova.  Kada su ga pitali da li često dobija ponude za veze od svojih pacijentica, on je rekao da se to dešava, ali  je profesionalan i bitan mu je posao.

Kaže da ga to što je proglašen najzgodnijim muškarcem nije učinilo nadmenim. On korača ka svojim ciljevima. Ostvario je veliki uspjeh, ali ne želi stati na tome. Želi još napredovati. Kaže da želi da u budućnosti radi u Dubaiju. Desi se tako da neka osoba postane poznata baš zbog svog izgleda.

Ne kažemo da ta osoba  nije stručna u onome što radi, ali je zbog izgleda privukla još veću pažnju.  Tako su proglašavali neke osobe za najljepše  doktore, medicinske sestre, policajce itd. Ubrzo su postajali poznati i dobijali veliki broj pratilaca na društvenim mrežama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *