Prije svadbe sam upoznala budućeg svekra koji mi je kad smo bili sami dao neprist0jnu ponudu: Odmah sam to rekla svom budućem suprugu, ali nisam očekivala da je to njihov.."
Breaking News

Prije svadbe sam upoznala budućeg svekra koji mi je kad smo bili sami dao neprist0jnu ponudu: Odmah sam to rekla svom budućem suprugu, ali nisam očekivala da je to njihov..”

Moramo da kažemo kako postoje neke ispovijest koje su prosto nezamislive. Danas donosimo upravo jednu takvu, ova djevojka/žena kaže da je prije svadbe došla kod njegovih da bi ih upoznala i da bi malo vremena proveli svi zajedno. Ona kaže da oni svi žive van BaIkana došli su na odmor prije ljeta i tako je ona otišla kod njih u kuću nekoliko dana.

Pričalo se kako joj je svekar čudan, pa je svekrvu varao nekoliko puta, ali navodno oni se ponašaju kao savršena porodica. On je kako ona kaže jedan dan došao do nje i rekao da oni mogu biti zajedno da će joj on davati dosta novca, ali da mu sina povrijediti ne smije, odmah je otišla do budućeg muža da mu kaže sve to, ali desilo se ono što nije očekivala on je rekao kako ona zapravo Iaže i kako to njegov otac nikad ne bi uradio. Ne zna šta da radi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *