Preko 13 godina je u vezi sa Zoricom Marković, dupIo mlađi od nje, niko ne zna kako izgleda: Evo zbog čega odbija da se slika javno s njom - sram0ta ga (Foto)
Breaking News

Preko 13 godina je u vezi sa Zoricom Marković, dupIo mlađi od nje, niko ne zna kako izgleda: Evo zbog čega odbija da se slika javno s njom – sram0ta ga (Foto)

Moramo da kažemo kako je Zorica prije svega pjevačica, kako komentarišu oni koji vole njene pjesme i koji su pratili njenu karijeru jako je žalosno da je ona spala na to da je svi zovu rijaliti igračem a iza sebe ima tako uspješan put, ali sama je to sebi dozvolila. Ona je i ove godine kako vidimo ušla u rijaliti, da li joj  je to posao osnovni izvor prihoda? Svi znamo da ona ima i kafanu koja dobro posluje pa svi sumnjaju da je to razlog.

Naime, ona je jednom prilikm rekla kako je imala dva braka, dva puta se razvela i nije prestala da vjeruje u ljubav ali se udala više ne bi niti bi neku obavezu stvarala prema nekom. Kaže da je imala dosta mlađih momaka, po 15 do 20 godina, što nije za pohvale, ali je jako dugo s jednim u vezi bez obaveza kako je ona nazvala, to traje preko 13 godina, viđaju se povremeno, a on se stidi javnosti i zato nikad nije imao kontakt sa javnim svijetom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *