"Presretan sam kako lijepe kćerke imam, oni su dar od B0ga.." Oglasio se Rade Vasić, otac Mike i Gibe: Evo šta je rekao - naišao na osudu
Breaking News

“Presretan sam kako lijepe kćerke imam, oni su dar od B0ga..” Oglasio se Rade Vasić, otac Mike i Gibe: Evo šta je rekao – naišao na osudu

Kada je ova tema u pitanju, moramo da kažemo kako se otac Rade Vasić oglasio i sve demantovao, rekao je kako to nije istina, kako su Mika i Giba muškarci i kako to sve izmišljaju ljubomorni ljudi koji ne mogu podnijeti da su oni poznati, voljeni i uspješni. Rade je bio u boInici kaže da ne želi previše da priča na tu temu, ali sad kada je Mika, to jeste Ana odlučio da se obrati javnosti i kaže da je sve istina, Rade se opravdao.

Naime, on kaže da nije želi oda ovo kaže zbog Rade, ona je teško to podnijela kada su pričali o toj temi kući i djeca su se složila da ne govore odmah sve, prošlo je više od dva mjeseca, Ivana to jeste Giba se udala za Nijemca, jako je dobar zet, a Rada je sve sada prihvatila iako je danima pIakana, nije to jednostavno.

Rade kaže da je ponosan što ima takve dvije kćerke i da je to jedan dar od boga, uvijek je želio žensko dijete i eto sada ima dvije kćerke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *