Oglasila se Viki nakon optužbi kandidata ZG: "Ja mojim takmičarima dajem pare kada nemaju, a Snežani 0vo nije trebalo.."
Breaking News

Oglasila se Viki nakon optužbi kandidata ZG: “Ja mojim takmičarima dajem pare kada nemaju, a Snežani 0vo nije trebalo..”

Moramo da kažemo kako je afera koja se tiče Snežane i DUšana kandidata potresla estradu. O ovome se nikad nije pričalo ,da li se zaista takve stvari dešavaju ili ne? Niko više nije siguran ,ne možemo d avjerujemo ni Saši Popoviću jer je on direktor normalno oje da stane uz svoje usposlene, ne možemo da vjerujemo ni sto posto mladiću od 23 godine koji je ispao, da li je to frustracija?

Viki Miljković se oglasila i rekla kako je na turneji u Americi i kako zbog vremenske razlike prati koliko može, ali kako kaže oni nisu taj tip, Zvezde granda su njihvoa djeca, oni njima daju pare kada nemaju za prijevoz, odjeću i smještaj, ovo Snežani nije trebalo jer se ona zalaže maksimalno za svoje kandidate kao i svaki mentor.

Kome vi vjerujete, pitanje je sada, navodno ona nije diretno tražila par,e nego je govorila da svako mora platiti svoju cijenu da rad s njom košta i slično.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *