Diskus hernija će nestati uz jednostavnu metodu, odmah zapišite recept
Breaking News

Diskus hernija će nestati uz jednostavnu metodu, odmah zapišite recept

Diskus hernija odlazi i kaže zbogom. Ovaj domaći recept će vam pomoći: U našim člancima smo često govorili o prirodnim lijekovima i njihovoj važnosti.  Često su se pokazali učinkovitim i u veoma teškim stanjima, tako da je korisno da se više informišete o njima.

Oni koji imaju pr0blema sa diskus hernijom znaju kako to može biti neprijatno. Ovdje ćemo vam  dati savjet kako da se oslobodite b0la i to uz prirodni lijek. Naime, potrebno je da uzmete glinu. Nađite kvalitetnu glinu, izgnječite i malo zagrijete.

Potom je zalijepite na b0lno mjesto. Na kraju sve pokrijte najlonom ili običnom krpom. Bilo bi dobro da prije nanošenja gline b0lno mjesto namažete maslinovim uljem. Sve ovo ostavite da stoji jedno sat vremena. Osjetit ćete poboljšanje.

Korisno je da probate i sa prirodnim lijekovima.  Često potežemo za analgeticima, a trebamo znati da koliko nam analgetici smanjili b0l. Toliko mogu imati i štetn0 dejstvo kod česte primjene.

Ako često uzimamo lijekove pr0tiv b0lova, onda će nam uvijek trebati jača i jača doza da smanjimo b0l. Pored toga, analgetici mogu oštetiti i ostale organe, posebno bubrege, te stoga ne trebate često da ih koristite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *