Dijete je u testu trebalo navesti jednu zaštićenu biljku, a odgovor je iznenadio učiteljicu (Foto)
Breaking News

Dijete je u testu trebalo navesti jednu zaštićenu biljku, a odgovor je iznenadio učiteljicu (Foto)

Dijete je u testu moralo navesti jednu zaštićenu biljku, a odgovor je iznenadio učiteljicu: Odgovori  učenika na testovima nas znaju nasmijati, ali i ostaviti u čudu.  Možemo tek zamisliti kako je učiteljima i nastavnicima dok čitaju razne odgovore.

Na društvenim mrežama su se tako dijelili brilijantni odgovori učenika.  Pogotovo je bilo takvih odgovora kada je bilo riječi o učenicima nižih razreda. Dešavalo se da ta manja djeca u svojim zadacima “0sram0te” roditelje.

Npr. bude zadatak neki opis, a oni odluče u pismenom sastavu da spomenu navike roditelja ili neka dešavanja koja bi tako “0sramotila” roditelje. Kako god, bitno je da razgovarate sa svojom djecom, pazite na svoje ponašanje jer se djeca ugledaju na roditelje.

Tako da vam se ne bi desilo da vam bude neprijatno na razgovoru sa nastavnikom o vašem djetetu.  Kao što smo već rekli, bilo je raznih odgovora djece na testovima koji su postajali hit na društvenim mrežama.

Odgovor jednog učenika je također postao hit. Naime, trebao je  napisati jednu zaštićenu biljku u Republici Hrvatskoj. Evo kako je glasio njegov odgovori:

Zamislite sada kako je nastavnik reagovao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *