Mačka mislila da se njena vlasnica utapa u kadi, a njena reakcija je osvojila internet (Video)
Breaking News

Mačka mislila da se njena vlasnica utapa u kadi, a njena reakcija je osvojila internet (Video)

Mačka je mislila da se njena vlasnica utapa u kadi. Njena reakcija je osvojila internet: Jedna žena je uživala u kadi. Napravila je sebi kupku, ali je njena mačka došla i mislila da se utapa u kadi.  Tada je krenula u akciju spašavanja. Mislimo da nećete vidjeti slađi pokušaj od ovog.

Nek neko sada kaže da mačke ne brinu o vlasnicima,  da nemaju osjećaje kao psi. Psi jesu odani, osjećajni, samo što mačke imaju svoj način pokazivanja tih osobina.  One itekako znaju  biti osjećajne i vezane za svog vlasnika, iako to možda ne pokazuju kao psi.

Ovaj video je osvojio društvene mreže.  Mnogima je djelovalo simpatično, ali su prokomentarisali kako je bilo žal0sno što se mačka prepala jer je mislila da joj je vlasnica u 0pasnosti.  Pogledajte i vi pokušaj ove  mačke da spasi svoju vlasnicu:

Baš se trudila, zar ne? Na internetu tako možemo pronaći razne snimke na kojima su životinje. Ti snimci nam poprave raspoloženje, ali također vidimo i osobine životinja koje smo možda ignorisali, ili nismo primjećivali. Onda se uvjerimo u suprotno i shvatimo da ih nismo dobro procijenili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *